Blogi

Taikuri Magician synttäreillä Liedossa

Taikuri esiintyi syntymäpäivillä Liedossa. Kyseessä oli 50-vuotisjuhlat ja synttäreillä esiintyjä teki taikuriesityksen sekä pöydissä tapahtuvaa lähitaikuutta.

Mainokset

Taikuri Magician kävi synttäreillä Liedossa. Kyseessä oli viisikymppiset, jossa oli yllätysohjelmaksi pyydetty taikuri Magic. Taikurin tilaaminen synttäreille oli oiva veto, sillä pukukoodina oli frakki ja siksi tyylikäs taikuri sopi tilaisuuteen erinomaisesti.

Alkuun oli esitys, jossa tehtiin klassisia taikatemppuja, mm. korttitaikuutta, taikuutta liinoilla ja sitten lopuksi maaginen rengasnumero. Vitsit ja huulenheitto väritti kivasti esitystä sekä hauskaa oli myös se, kun päivänsankari itse pääsi osallistumaan taikatemppuihin.

Esityksen jälkeen oli vielä pyydetty close up lähitaikuutta, joka tapahtui pöydästä toiseen kiertäen. Lähitaikuudesta tuli aivan uskomattomia reaktioita ja moni tietenkin laittoi taikatemppujen mahdottomuuden illan tarjoilun sekä runsaan nautiskelun piikkiin.

Todella onnistunut ohjelmapaketti syntymäpäiviin.

Taikuri Magic etusivu

Taikuri Magic Raatalan humpparallissa

Taikuri Magic kävi esiintymässä Raatalassa humpparallissa. Paikan päällä oli myös esiintymässä Pelle Positiivi, joka esitti aivan älyttömän mahtavan musiikkipitoisen lastenshow’n. On upeaa, että lastenkulttuuriin panostetaan.

Ohjelma pidettiin navetassa ja siinä oli pieni tauko ohjelmien välissä, joten kaikki saivat käydä kahvion puolelta hakemassa hieman virvokkeita ja pientä syömistä. Sitten olikin kiva käydä seuraamaan taikuri Magicin esitystä.

Taikuriesityksessä lapset pääsivät mukaan avustamaan taikurin kanssa lavalle. Oli kiva huomata lasten ja aikuisten nauravat suut, kun taikatemput sekä hauskat jutut nauratti.

Lue lisää humpparallin sivuilta: http://humpparalli.in/

Taikuri Magic etusivu